Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I mörkret glänser...

I mörkret glänser..

det lilla svaga

ännu mera klarare

än på någon dag




Fri vers (Fri form) av Verner Forsman
Läst 165 gånger
Publicerad 2017-01-22 23:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Verner Forsman
Verner Forsman