Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sidestepping in USA

Jag hoppas att det amerikanska folket

inte alltid ska behöva bli sidesteppade

vid presidentvalen

och att de skall vakna och inse

att de inte lever i ett land

med ett demokratiskt valsystem

utan med ett antikvariskt sådant

som stiftades 1787

med "elektorer"

som sidesteppar folkviljan




Övriga genrer (Essä/Recension) av Valter Örn VIP
Läst 301 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-01-23 09:03



Bookmark and Share


    Sefarge VIP
Karl Gerhard
"Sitter säkert
I sin himmel
Och ler instämmande"
Åt dessa eleganta rader
;)

2017-01-24

  Jeflea Norma, Diana. VIP
"stiftades 1787

med "elektorer"

som sidesteppar folkviljan".

Suverän skriftad vaknar år 2017!


2017-01-23
  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP