Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fina dikter

De dikter som anses "fina" och akademiska

är de som  vid läsning

är att befinna sig i en exotisk djungel

där man måste tränga sig fram

och skära bort lianer

för att kunna ta sig fram

och tyda budskapet

 

 




Prosa av Valter Örn VIP
Läst 372 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2017-01-23 09:11



Bookmark and Share


  M.Eta
Så sant, bara författaren förstår texten fullt ut.
2017-01-23
  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP