Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
4+6+4


haiku - solig morgon


solig morgon
föraning av den vår
som kommer snart




Bunden vers (Haiku) av Annaemi VIP
Läst 448 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-01-23 10:44



Bookmark and Share


  Gunnel Eriksson VIP
Fin haiku. 4+6+4 går lika bra
som 5+7+5. 6+8+6 eller mer ska man akta sig för.
2017-01-23

  Marianne Räf
Mkt fin haiku !
2017-01-23
  > Nästa text
< Föregående

Annaemi
Annaemi VIP