Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Till Sten Persson ...

 

 

Åh Sten

min fina vän

det var alltför tidigt

att säga farväl

vi skrattade genom luren i torsdags

och du lovade mig

"vi ses snart igen!"

jag ville inte tro på sanningen

men hastigt lämnade du livets scen

kvarstår här

är mina tomma ord

saknaden är stor

min underbara vän

 




Fri vers av Rise Little One
Läst 257 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2017-01-23 10:48



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Ömt och fint om saknaden efter en vän...
2017-01-24

  Marita Ohlquist VIP
Ömsint och kärleksfullt om och till en saknad vän!

I mörkret finns en strimma av ljus, det fina samtalet ni hade!
2017-01-23

    ej medlem längre
Vacker hyllning till saknad vän.
2017-01-23

  Ewa-Britt Nilson VIP
Oh...
Kära Du
jag tänker
på Dig nu!!!
2017-01-23

  mickech
Usch så tungt, beklagar verkligen.
2017-01-23
  > Nästa text
< Föregående

Rise Little One
Rise Little One