Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Otillbörligt leende!

Tänk ett leende kan var fel
om man utan att fråga ger en del
av detta till nå´n
för då blir man ju en så´n
som gör den andra allt mindre HEL!





Bunden vers (Limerick) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 196 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-01-23 14:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt