Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Släktdrag....?

Brås du på mor eller far?

Du liknar ingen av dessa tu,
men det gör möjligtvis din fru.

Hur har nu detta gått till är det ingen som vet.
Dom har funderat men där de gick bet.

Hon träffat dem ofta till vardags och fest.
Började ta efter i ord och i gest.

Mest tog hon nog efter min far.
När hon nu prillan ur dosan tar.

Min mor ett riktigt rivjärn är.
Nu är frun precis lika tvär.

Så nu är det flera som jag ej brås på.
Jag klarar mig nog ändå!





Bunden vers (Rim) av Ezmeralda VIP
Läst 230 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2017-01-23 14:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ezmeralda
Ezmeralda VIP