Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

- Kretslopp

Jag är din fader,
i skuggan, av allt,
( och ingenting)

i skriken från staden,
som kvävs i längtan efter ro,

i den lekande lukten av sommar,
och höstens smak av tårar

i asfalten som mjuknar under snöinpackad is,
i det gräs som år efter år föds, ur det som aldrig riktigt dör.




Fri vers (Fri form) av Ewelina Mann
Läst 276 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2017-01-23 14:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ewelina Mann
Ewelina Mann