Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Din läppar dansar över min kropp

 

 

Jag förlorar kontrollen

 

 

 

 

 


Svävar mellan liv och orgasm.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 




Fri vers av wildrose
Läst 390 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2017-01-23 15:17



Bookmark and Share


    Håkan B Andersson
härligt...
2017-01-23
  > Nästa text
< Föregående

wildrose
wildrose