Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vi väntar cyber rymden på


Våldtäkt on Line

Nu fick vi se
Inte jag men ni
Som var online
Killen som tog sitt liv online
Är en annan historia
Nästa gång jag fimpar nån
Så tar jag en selfie




Fri vers (Spoken word/Slam) av Federico Romano
Läst 482 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2017-01-23 15:33



Bookmark and Share


    Dan Myrbeck
Det blir värre och värre
out there...
2017-01-25

  ResenärGenomLivet VIP
Det finns mycket som är sjukt i världen...
2017-01-24

  alicja lappalainen VIP
teknikens onda sida
2017-01-23

    ej medlem längre
läskigt.
2017-01-23
  > Nästa text
< Föregående

Federico Romano
Federico Romano