Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tanke och känsla. Bara så.


Någonting

Ingenting kan man inte tänka sig.
Jaget kan inte omfatta sitt eget upphörande.
På rygg i den svala insjön känner hon himlen
komma allt närmare med tunna slöjmoln
och ett mycket mjukt sus.




Fri vers (Prosapoesi) av lena köster
Läst 331 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-01-23 15:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lena köster
lena köster