Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skenbart nära...

 

 

Långsamt upphöra

strössla virveln med färger

stiga mot himlen

falla som i en dröm vad

döljer sig i regnbågen




Bunden vers (Annat versmått) av Fale Bure VIP
Läst 223 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2017-01-23 15:42



Bookmark and Share


  Ewa-Britt Nilson VIP
Färggrann båge
för den höge som
den låge alltid
fylld med råge...
Som en dröm men
utan töm, en punkt öm
för den som vill höra,
den töm, men den
är väl bara färgad
av ljusets ström...
2017-01-23
  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP