Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tanke


Orden jag raderar

Orden jag raderar
- deletar från datorn -
vart tar de vägen?
Finns de någonstans
i ett osynligt land
för bortsuddade ord?

Och orden jag tänker
- och inte uttalar -
färdas de ändå
längs osynliga banor?
Och i så fall vart?




Fri vers av Mona M
Läst 204 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-01-23 16:08



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Han som skapat oss håller nog reda på dem.
2017-03-06

    Lars J
Kanske något spionprogram kan snappa upp dem för att senare hamna på Wikileaks, i alla fall om du väljer ord som intresserar CIA, NSA eller Säpo ;-)
2017-01-23
  > Nästa text
< Föregående

Mona M
Mona M