Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lära sig räkna om igen...

När folk ändrade sig
då blev jag så jätteglad
allt skulle ju då bli
så mycket bättre sen...

Nu visste jag precis
var jag hade dem...

Men det verkande ligga mer bakom
men jag fattade ingenting alls...
Var inte allt klart och ordnat nu...

Då föll nästa mask av...

Den som jag såg först falla...

Det var den som ytterst just då...




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 161 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-01-23 16:23



Bookmark and Share


  ULJO
Bra där
2017-01-23
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt