Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

#1 skruvflyg

 

Idag skjuter jag uppgiftera framåt; gräsklippningen, bolånen, diskningen, avgifterna och varuförsändningen som skall fram till Norge. Regnet öser ner, men inte inombords. Här hänger det ett förorenat storsstadsdis framför fönsterrutorna. Jag äter gröt. Jag går till jobbet. Jag arbetar just nu på att bygga upp kroppen till att klara motsättningar. En kinesisk synål trär genom huden en ny tråd att färdas utmed, som medar; ett kraftigt tryck på en liten yta. En tunn flytande film som kraftigt minskar friktionen mot underlaget. I år skall bli ett bra år. Raketerna mot oändligheten. Luftvärmepumpen. Att ta tillvara lagrad energi ur berg, jord, vatten och luft är en sinnrik lösning. Att andas är en svår process. Idag står jag helt stilla och ger svängrum.

  




Fri vers (Prosapoesi) av Daniel_78 VIP
Läst 411 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2017-01-24 21:23



Bookmark and Share


  i af apa
fint vardagsflöde.
allting flyter.
2017-01-29

  limerick
Ett stort lycka till med dessa föresatser och God fortsättning på 2017 tillönskas du från västkusten.
2017-01-26
  > Nästa text
< Föregående

Daniel_78
Daniel_78 VIP