Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Drömmer jag? Nej!

Män är ju så underbara
och så vackra man kan inte få nog...
Alla kvinnor skulle ha minst en man,
nej två, nej tre, nej vad säger jag...

Vi skulle ju göra det lätt för oss
skaffa oss en hel bukett
av manspersoner
se dem som blommor
blomma upp för oss...

Det hade varit nå´t...
Om vi det fått...
En lyckolott!




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 202 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2017-01-23 16:45



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
vad hindrar er?
klart ni bör få ha fler!
2017-01-23
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt