Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
källor berättade för CNN från Vita huset.


Fördraget just nu avslutades med en enkel signatur.

 

 

 

3 dagar efter sin invigning, är Donald Trump redo att sätta stopp för ett av de viktigaste internationella avtalen, TPP. tillbakadragande från Trans Pacific partnerskap en potentiell katastrof för vårt land USA!

 

 

 




Övriga genrer (Essä/Recension) av Jeflea Norma, Diana. VIP
Läst 289 gånger
Publicerad 2017-01-23 17:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jeflea Norma, Diana.
Jeflea Norma, Diana. VIP