Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

R*E*G*N*B*Å*G*E*N

Färggrann båge
för den höge som den låge
alltid fylld med råge...

Som en dröm
utan töm
en punkt öm
för den som vill:
DEN EVIGT SPARA OCH VÄL GÖM
men den kan ju bara fångas av ett:
Ljusets ström...




Fri vers (Fri form) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 257 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-01-23 17:25



Bookmark and Share


  ULJO
Annorlunda för att komma från dig. Men så bra
2017-01-23
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt