Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

#50

Jag och min syster somnade skrattandes i
badkaret

Vi förblev en
förstelnad komik


Omgavs av kritvit kolik

Tappade bort det dystra i föräldrarnas
plötsliga infall.

Emot morgonen föll våran vägg


Äntrade den tjocka luften

Fem år emellan

en syster
och
hennes spegelbild




Prosa av Bjarki
Läst 222 gånger
Publicerad 2017-01-23 17:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Bjarki