Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ser på

Hjärtat i otakt
Blicken som gavs, tänder hopp
Hos din nya vän




Bunden vers (Haiku) av Per Drysén
Läst 219 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-01-23 18:27



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Ensam längtan...
2017-01-23
  > Nästa text
< Föregående

Per Drysén
Per Drysén