Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

From the air we breathe ...

 

 

within the unconsciousness

of mind

I've learned to recognize

my own path of thoughts

everything is new

everything is possible

barriers are the secret gates within

to my own knowledge

each moment comes

to test my limits

I've often kissed the now

and saying thanks

for its interesting lessons
 

 




Fri vers av Rise Little One
Läst 250 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-01-23 19:33



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Viktigt att lära av livet och inse sina möjligheter och ta vara på det som ges...mycket fint...
2017-01-24

    ej medlem längre
Andlöst läser jag dina vackra ord.
2017-01-24

  Quasimodo
En viktig och stor kunskap i detta med sig själv, sina tankar och möjligheter i ett ödmjukt tack!
2017-01-23
  > Nästa text
< Föregående

Rise Little One
Rise Little One