Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Botgörarbagatell 395

 

 

Trär nålen genom

flikiga sårkanter syr

ihop ögonen

orkar inte längre se

korsstygnen hans vittnesmål

 

 




Bunden vers (Annat versmått) av Fale Bure VIP
Läst 356 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-01-23 18:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP