Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ARBETSTEAMENS NEPOTISM

När Fn-deklarationens 1:a  artikel  i  deklarationen
om de  mänskliga rättigheterna  inte  fungerar  lika
för  alla  i  praktiken  och  en  myndighet  använder
sina  kunskaper i  motsatt  riktning, då  finns  det  i
varje  arbetsteam  en " judas" eller " Whistleblower"
med  moraliskt  rättspatos  som  inte  kan  sova om
nätterna,  med  ett  samvetes  kliande  eksem  samt
vetskap   om   arbetsteamets   nepotism   som   inte
kommer låta någon läcka sekretessen ostraffat,men  
hämnd hjälper föga de som ägnat  sig  åt  tjänstefel 
genom myndighetsmissbruk som närmast är att be-
dömma som kriminella handlingar,utan  ökar mest
deras brottsregister.
Det  civiliserade  samhället får de monster det för-
tjänar.
-




Övriga genrer (Essä/Recension) av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 254 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-01-23 19:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP