Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ibland kan man bli fjollig som ett litet barn av en kvinnas leende.


BLOTT ETT LEENDE

Jag stod
Naken

Utan modets vapen
med känslor
innanför skalet

... som gjort mig
Pansarsluten!

Genom mitt mörker

Sköt du
ljusets strimmor!

Jag raglade
som skjuten.

Som ett litet barn
fick själen sin vinge
Sträckt...

trasslade ut sig
ur sina garn.

Jag flög
mot ditt leende

Berusande
omslöt det
och slukade mig...
som ett livets serum.

Sålunda
brast mitt pansar
Blott
av ett leende.




Gurra





Övriga genrer av gunnnar nylund VIP
Läst 263 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2017-01-23 19:23



Bookmark and Share


    Birgersdotter VIP
Fastnad för..jag flög mot ditt leende ..underbart!
2017-01-26

  Johan Strömstedt
Springa ut ifrån sig själv att åtminstone få en liten bild att ta med mig in.
Här ligger uppslagets kartbok för balla skrivande väsen. Fin text!
2017-01-26

    ej medlem längre
Vackert skaldat. <3
2017-01-26

  Alexius Sjöberg
Tänk vad många "pansarslutna" det finns därute. Fint uttryck!
2017-01-25

  överlevaren VIP
Ligger mycket i det ....faller på läppen!
2017-01-24

  Solstrale VIP
Härligt vackert och djupt innerligt bra!
2017-01-23

  Notarius publicus:Sten Wiking VIP
OoHoohm.....jasså du ! de menar ni.....MEN VEM FAN TRO DU ATT DU VA INNAN DA ? STÅLMANNEN !?
2017-01-23

  i af apa
underbart!
2017-01-23
  > Nästa text
< Föregående

gunnnar nylund
gunnnar nylund VIP