Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Till -- liv...


Skall vakna!


Har alltid funnits.
Mina rötter, ur
Evighetens mylla,
informerar min Själ
om sånt som varit.

Ser björkars gröna glitter
i solens sken på - - -
skolavslutningar inför
långa sommarlov.
Å psalmer stiger mot Skyn.

På rasterna i - - -
Ålstenskolan köpte
jag gott snask hos
Avas. Åt i hemlighet
på lektioner ..

Lade ej märke till att
allvärlden dolde sig
för mig. Senare, har jag
sett tecken på det, - det
har ändrat min Världsbild!

Förblindad av Sömn
i alla gångna år.
Navigerade fel i
Kärlekens Hav, - men
all min Väntan får ett slut !






Fri vers av Marianne Räf
Läst 448 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2017-01-23 19:37



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Minnen från förr och hopp för framtiden...gott...
2017-01-24

  överlevaren VIP
Dofter från förr....frestar!
2017-01-24

  Marita Ohlquist VIP
Fina minnen från skolans tid!
Hopps du kan förtöja i kärlekens hamn!

2017-01-24

    ej medlem längre
Dina minnen och din självinsikt är inspirerande att få läsa!
2017-01-24

  ULJO
Den blomstertid nu kommer. Härliga minnen. De från ens egen skolgång poppar upp
2017-01-23

    ej medlem längre
Å, va trevligt du skriver om björkar och skolavslutning! Nästan man känner doften av syrener och pingstliljor...

2017-01-23
  > Nästa text
< Föregående

Marianne Räf
Marianne Räf