Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hjärtat har hittat hem


Trygghetens famn
omsluter varmt
sargat hjärta

tilliten stärks
sårbarheten läker
kärleken helar

helt accepterad
fullt älskad
utan konstigheter

sån frihet
obeskrivlig lycka
total tillfredsställelse

så skönt
bara vara
fullt ut




Fri vers (Fri form) av överlevaren VIP
Läst 263 gånger
Publicerad 2017-03-15 16:58



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Att bara få vara är det finaste man kan ge en annan människa...fint skildrat
2017-06-22

  Nils-Robert
En så fin skrivning om helandets process. Bra fångat , bra ordat.
2017-03-16

  Tor-Björn Gustavsson VIP
Innerlighet uttryckt i vackra rader.
Glad vår. TBG.
2017-03-15

  ULJO
Äkta kärlek är underbart
2017-03-15

  Marita Ohlquist VIP
Underbart vacker text om kärlekens magiska kraft!
2017-03-15

  Quasimodo
Här lyser och pulserar lyckan varmt i tillit och tillfredsställelse i bara att vara!
2017-03-15

  Marianne Räf
Ååh, det låter helt underbart !!!
En prognos så god som någon,
för dig och också för mig !!!!!!!!
2017-03-15
  > Nästa text
< Föregående

överlevaren
överlevaren VIP