Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Byteshandel

Döden knackar på

byter ett liv mot ett nytt

flaggan i topp




Bunden vers (Haiku) av Iréne S Räisänen VIP
Läst 453 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2017-01-24 08:29



Bookmark and Share


  Anya VIP
Jaa så är det sannerligen. Pratade med en väninna i går...hennes mamma hade dött MEN så ska deras son få barn. Livet är fullt av kontraster.
2017-02-06

  Johan Strömstedt
Livets gång, väl sammanfattat.
2017-01-24

  alicja lappalainen VIP
Le Roi est mort, vive le Roi!
2017-01-24
  > Nästa text
< Föregående

Iréne S Räisänen
Iréne S Räisänen VIP