Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Inspirerad av "You raise me up" med text och musik av Brendan Graham respektive Rolf Løvland


Du är allt

Ett hjärta tungt
En själ så trött och sliten
Med sorger fler än stjärnorna kan bli
Då finns du där och väntar i din trädgård
En stilla nåd som jag kan vila i

Du är allt jag nånsin kan behöva
Du är allt jag vågat hoppas på
Jag är stark med din hand uppå min axel
Du är allt och mycket mer än så

Inget liv
Är nånsin utan bördor
Hjärtats slag kan tyckas alltför få
Då finns du där med löftet om en gryning
En stilla nåd som jag kan lita på

Du är allt jag nånsin kan behöva
Du är allt jag vågat hoppas på
Jag är stark med din hand uppå min axel
Du är allt och mycket mer än så




Bunden vers (Rim) av Mia Popiana
Läst 396 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2017-01-24 11:05



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Närvarande och djup berörs
2017-01-29

    Dan Myrbeck
Mycket bra - finstämt och vackert.
2017-01-25

    ej medlem längre
Fint skrivet!!
2017-01-24

  Margithe VIP
Åh så bra underbart att läsa...,starka ord.
2017-01-24
  > Nästa text
< Föregående

Mia Popiana
Mia Popiana