Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Politikerna

Det som den ene bygger upp,

vill den andre riva ner

Det som den andre river ner,

vill den ene bygga upp ...

och så evigt vidare

i ändlösa paternosterband

 

 

 

 

 




Fri vers (Prosapoesi) av Valter Örn VIP
Läst 209 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-01-24 11:18



Bookmark and Share


    Sefarge VIP
Vad ska man med
olika partier till om
Enigheten är total?
Politiskt käbbel
Demokratins
Laxermedel?
Intressant
"paradoxproblem"
:)

2017-01-24
  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP