Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skötebarn

Det går i längden inte

att styra med allianser

i politiken

Varje parti

har ju sina egna skötebarn

att dia




Fri vers (Prosapoesi) av Valter Örn VIP
Läst 188 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-01-24 11:21



Bookmark and Share


    Sefarge VIP
Och väljarnas "snuttefiltar"
ej att förglömma!
:)
2017-01-24

  Marita Ohlquist VIP
Bra text att läsa och begrunda!
Det blir många kompromisser, där nästan ingen blir nöjd.
2017-01-24
  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP