Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Juldikt till min älskade

 

Jul igen på vårat vis

Och klappar ligger i drivor

Maten doftar från kök och spis

Och skinkan skärs till skivor

 

Då vill jag ge dig min enda klapp

Som jag köpt i en affär

Vi köa och klämde och tog en nummerlapp

Med det var ej något stort besvär

 

För du är det finaste som jag känner till

Jag hoppas julen blir lång

För jag vill med dig leva länge och vill

Att du hör min enkla kärleks sång




Bunden vers av Nils-Robert
Läst 308 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2018-12-23 21:33



Bookmark and Share


  Eva Langrath VIP
Fina kärleksord
2018-12-25

    ej medlem längre
Fin kärleksdikt.
2018-12-25

  Peter Olausson VIP
Fin!
2018-12-24

  ULJO
Fint till kärleken
2018-12-24
  > Nästa text
< Föregående

Nils-Robert
Nils-Robert