Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du styr med din starka hand..

Du står vid min sida, håller min
hand när det blåser en storm och
det blir kallt så kallt.......
Du är en del av mitt allt, du styr
stegen som jag går och puffar på
när jag inte orkar att gå

Du lägger en varsam hand i min
och ger mig kraft att orka lite till
trots att tiden för mig tycks stå
still...
Så vet du vägen och åt vilket håll
du mig styr..

Världen idag kan göra mig yr.....
och lyssna på alla som styr...
alla stora löften som lovas
hit och dit...
Nej där tror jag man går på en nit
och man förlorar trots allt slit

Tack för att du med din starka hand
Ger mig trygghet att bo och leva i
detta land......




Fri vers av Margithe VIP
Läst 440 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2017-01-24 13:24



Bookmark and Share


  aol
Kändes så rakt från hjärtat, blev så berörd,
2019-01-02

  Lars Hedlin
Bra och starkt
2017-01-29

  Elaine.S VIP
Fint och ärligt nedtecknat.
2017-01-27

  Marita Ohlquist VIP
Denna Du är en skattefri förmögenhet!
2017-01-24
  > Nästa text
< Föregående

Margithe
Margithe VIP