Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livslång hjärtesorg







Jag vågar inte
måste läka först

sa det sargade hjärtat
och pillade på ruvorna

såren läkte aldrig




Fri vers (Fri form) av Marita Ohlquist VIP
Läst 463 gånger och applåderad av 25 personer
Publicerad 2017-01-24 13:56



Bookmark and Share


  aol
Så är det ju så djupt dikten grep tag i hjärtat.
2017-01-27

  Peter G VIP
Tragisk historia!
Sorgligt när det blir så, men ibland måste man försöka hitta sätt att leva med sådant, annars springer livet förbi under tiden.
2017-01-26

  Salvation Pepper
Klokt, klokt.
2017-01-26

  StinaJ VIP
Inombords lever sorgen alltid kvar och gör sig påmind emellanåt. Bra skrivet om modet att befinna sig i den.
2017-01-26

    Dan Myrbeck
Så är det nog ibland..
2017-01-25

  Blått Norrsken VIP
Mycket bra skrivet!! Hjärtesorgen läker aldrig ut helt.
2017-01-25

    ej medlem längre
Man tror att det läker...
så läser man något
eller ser
och det blöder igen
2017-01-25

  Alexius Sjöberg
Fin bild av det som kunde blivit.
2017-01-25

  ResenärGenomLivet VIP
Det är så svårt att låta bli ruvorna...
2017-01-24

  Valter Örn VIP
Mycket l livet måste man kunna lägga till handlingarna. Man kan inte gå omkring och bära på ett tyngande arkiv.
2017-01-24

  Margit Grell VIP
Så sant!
2017-01-24

  överlevaren VIP
Sår i själen varar livet ut i skov......sorgligt nog!
2017-01-24

  Maria Sundelin VIP
Så sant är det.
Kramar
2017-01-24

  ULJO
Alla sår läker men lämnar skavanker efter sig. Precis så som livet är.
2017-01-24

    ej medlem längre
är ruvor detsamma som sårskorpor? intressant iakttagelse i så fall.
2017-01-24

  Öknens Ros VIP
vissa sår är svårläkta, andra sluter sig aldrig riktigt.
2017-01-24

  M.Eta
Kanske kan läka men lämnar ärr som aldrig försvinner!
2017-01-24

  Niliboy
Ingen pålaga, men ej heller frälsnings ljus!
2017-01-24

    Peter Söderqvist
Klokt som vanligt.
2017-01-24

    ej medlem längre
Det är svårt att låta bli, man påminns, igen och igen...
2017-01-24

  walborg
Klokt med litet distans ibland
2017-01-24

  Gunnel Eriksson VIP
Lite glömska hjälper en
att gå framåt. Nya intressen
förhindrar pillandet tycker jag.
2017-01-24

  Marianne Räf
Man måste ta pauser från sorgetillståndet, ibland..
Ett evigt sådant är, väl,
alltför smärtsamt! Som
jag ser det, iaf.
2017-01-24

    ej medlem längre
Åh, så mycket sanning det ligger i dessa ord!
2017-01-24

  Anya VIP
Jaa det där pillrandet känner jag igen. fick säga åt mig själv senast idag när jag pillrade på gamla sår i själen. Detta pillrande leder ju aldrig till nått positivt....tänker jag. Bra bild av livet.
2017-01-24
  > Nästa text
< Föregående

Marita Ohlquist
Marita Ohlquist VIP