Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När jag känner mig död

När det förflutnas båda händer
bygger i min erinrans verkstad,
lutande mina ord mot ormen.

När jag rusar över torra löv,
och låter minnena bli djupa nog
att kallar mig för sin.




Fri vers av Salvation Pepper
Läst 338 gånger och applåderad av 18 personer
Publicerad 2017-02-05 19:16



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Nära och bra skapat
2017-02-10

    ej medlem längre
Djupa ord skrivet med nakna bokstäver.
2017-02-07

    ej medlem längre
Att rusa över torra löv, att bli ett med det förflutna...in i minnenas dunkel...känner man inte då dödens vingeslag närmast...
2017-02-06

  Eva Helene VIP
Ja ibland är man där, vare sig man vill eller inte. Starkt och lite plågsamt!
2017-02-06

  Anya VIP
Stark text med djupt innehåll. Jaa vissa minnen i det förflutna är djupa nog att kalla mig för sin.
2017-02-06

  ULJO
Starkt gestaltat
2017-02-06

  Ewa-Britt Nilson VIP
Ord kan dunka
sjunka in ner
och tystare
funka, men
vägen måste
man tillsvidare
ändå bara lunka...
2017-02-06

  Marita Ohlquist VIP
Stark och berörande text som slår an en känslosträng i mitt inre!
2017-02-06

  i af apa
när ord lutar mot orm...

mycket bravo!!
2017-02-06

  Janina Kaminska
Stark och berörande.
2017-02-06

  Chawa VIP
Ja, är minnena tunga kan det nog kännas så... Starkt förmedlat!
2017-02-05

  Bo Himmelsbåge
Du känner Dig död...

När det förflutnas bägge kalkvita händer...
bygger en dimmsköld i erinrans verkstad.... mot tidsormens drypande gift....

Du flyr över vissna löv...
låter minnena tränga ned i djupa koman o låter Dig blir deras fångna slav...

Stark, surrealistisk text, som får fantasin att flöda...!
2017-02-05

  Marianne Räf
Bra ordföljder. :)
Sista raden är kanoon !!
2017-02-05

  aol
Tung djup tanke,när förvillelsen släpper och man kan närma sej jaget,
2017-02-05

  Maria Sundelin VIP
Det är en tung och ibland nödvändig känsla du förmedlar
2017-02-05

    ej medlem längre
en protest mot Rött +
2017-02-05
  > Nästa text
< Föregående

Salvation Pepper
Salvation Pepper