Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det regnar i mitt hjärta.

Det regnar i mitt hjärta
det regnar i min själ.
Tankarna snurrar hela tiden
aldrig stannar de och vilar.
Även när jag skrattar -när jag ler
vingesus av det förflutna jag ser.
Jag är tacksam för all kärlek och lycka
vi fick uppleva ihop!
Men det gör det också så svårt att mista
när du min älskling- var min vän och mannen i mitt liv.
Sakta sakta lär jag mig att andas igen
det känns som de här månaderna utan dig är en livstid!




Fri vers av Birgersdotter VIP
Läst 712 gånger och applåderad av 18 personer
Publicerad 2017-01-24 21:26



Bookmark and Share


  anits VIP
Berörande och starkt skaldat om saknaden!
2017-03-03

  Änglaögon
Fint om saknaden.
2017-01-30

    ej medlem längre
Så vackert skrivet. <3 Jag känner med dig. Kram <3
2017-01-30

  Lars Hedlin
Oerhört starkt och bra
2017-01-29

  Anira
I varje andetag Du minns all vackerhet .
orden talar kärlek .
2017-01-29

  Anya VIP
Så starkt. Man känner med diktarjaget. Hela texten andas sorg.
2017-01-26

  Yrre VIP
sorg och saknaden för de som stannar kvar, dina ord berör.
2017-01-26

  ULJO
Berörande om sorg och saknad som du känner
2017-01-25

  Marita Ohlquist VIP
Berörande text om sorgearbete!
2017-01-25

  Blått Norrsken VIP
Att behöva acceptera någonting som är så svårt. Du skriver med känsla!!!
Fint !!!
2017-01-25

  Eva Helene VIP
Både vackert och mycket smärtsamt.
2017-01-25

  Rise Little One
Det regnar i dina ord och tankar...
2017-01-25

    ej medlem längre
Du uttrycker sorgen så att det känns i alla sinnen att läsa.
2017-01-25

  Gunnel Eriksson VIP
Bra att sätta ord på sorgen.
En bra beskrivning i en vacker dikt.
2017-01-25

  ResenärGenomLivet VIP
Sorgsna känslor av saknad...berör...
2017-01-24
  > Nästa text
< Föregående

Birgersdotter VIP