Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Snart snart !!!!

 

Du hör den 

du känner den 

du vibrerar 

vibrerar av takten 

150 bpm 

rakt in i hjärtat 

rakt in i själen 

vibrationer av lycka 

150 bpm 

av ren skär lycka 




Fri vers av Mr_Solstråle
Läst 389 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2017-01-24 21:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mr_Solstråle
Mr_Solstråle