Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I isig närvaro

 

 

Främling i främmande land 

ödsligt.......ensamt

inget liv

bara ensamt levande. 

 

En klippa sticker upp ur vattnet 

i isigt hav

kallt vatten.......men mest is.

 

Hela den närvarande naturen

är tyst

inget liv som jag kan se.

 

Säkert finns det liv under vattnet

kanske miljontals mikroorganismer

i ett ett ekologist system.

 

Ensam är jag inte

fast jag inte ser dem

men ändå en tröst att de finns.

 

Klippan som reser sig

som en trygg pelare ur vattnet 

där vill jag stanna.

 

Ankrad upp

i isig närvaro

för att vila

en stund i livet.

 




Övriga genrer (Kåseri) av M M Mannheim VIP
Läst 306 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2017-01-25 00:44



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Att få stanna upp och vila och andas en stund, det behöver man för att orka fortsätta...fint skrivet...
2017-01-28

  Staffan Nilsson
Fin bild av ensamhet och tröst.
2017-01-25

    jaybird
"Klippan som reser sig

som en trygg pelare ur vattnet

där vill jag stanna."

Ser man något ovan ytan är det något stort under. Hoppfullt och vackert formulerat.
2017-01-25
  > Nästa text
< Föregående

M M Mannheim
M M Mannheim VIP