Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kära du

Minns du hur kära vi var i varandra

då när vi hade hela livet framför oss

jag har aldrig varit så hög av kärlek

jag har aldrig känt mig så omtyckt

Jag är så ledsen att jag ignorerade och sårade dig
att min osäkerhet och mitt ego tog över

Hur skall jag någonsin kunna vara värd dig igen

Förlåt från djupet av mitt hjärta

Du var prinsessan i mitt liv




Fri vers (Fri form) av M:tin
Läst 503 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2017-01-25 03:15



Bookmark and Share


  Ninananonia VIP
Fin dikt som berör
2017-03-03

  ResenärGenomLivet VIP
Det är inte alltid lätt att säga förlåt, men det känns skönt när man väl har gjort det...fin text...
2017-01-28

    Dan Myrbeck
Det är många pusselbitar
som ska stämma i ett
kärlekspussel.
2017-01-25

    ej medlem längre
Det gör ont att läsa dina ord.
2017-01-25

  WyS VIP
Livet lär..... till slut.
Fin eftertanke.
2017-01-25
  > Nästa text
< Föregående

M:tin
M:tin