Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Årstidslig Åtrå nr 2 (inräknas även såsom Snö # 12 : den upp & nedvända)


Februaris snölösa Möten med Månaderna

 

 

 

 

Januari snöar i Afrika

Februari ser förvånad på

 

Mars slaskar i Alaska

Februari ser förundrad på

 

April åker skridskor på Sicilien

Februari fattar ingenting

 

Maj skottar bort Norge (ända till Jamaica)

Februari ser förvirrad på

 

Juni töar i Japan

Februari tittar febrig på

 

Juli isar i IS

Februari ser förfärad på

 

Augusti går en omväxlande liten temperatur till Australien

Februari sitter fastfrusen

 

September smälter Spanska Riket

Februari får solsting (och halva El Dorado)

 

Oktober solar sig i polarisen & polarisen

Februari tittar febrilt upp och ned

 

November värmer sig på Merkurius

Februari ser fortfarande på

 

December dimmar ljus från Sirius

Februari ser förnärmad på

 

Februari väntar snö från Vintergatans mörkaste hörn

Januari har redan sprungit förbi

 

 

 

 

 

 

 

 




Fri vers av TrollTörnTrappan VIP
Läst 341 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-01-25 08:26



Bookmark and Share


  Anya VIP
Jaa denna februari...för många en månad som bara ska passera...tänker jag. Men du ger månaden en central roll även om den är både förfärad och febrig. Finns en lekfullhet i dina ord...som jag gillar.
2017-01-25
  > Nästa text
< Föregående

TrollTörnTrappan
TrollTörnTrappan VIP