Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Självtänkare

Det är svårt att vara en självtänkare

i dessa dagar

Nu när Facebook

och liknande sajter

har upprättat åsiktskorridorer

anpassade efter mottagaren

som då inte behöver reflektera

utan är instängd i sin egen bubbla

 




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Valter Örn VIP
Läst 251 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-01-25 12:59



Bookmark and Share


    jaybird
Facebooks lagrade data, en våt dröm för alla totalitära regimer. Politiska val nu nästan onödiga. FB´s persondata är mycket träffsäkra.
Gediget tänkt.

2017-01-25
  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP