Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Donald Duck

 

Donald Duck duckar

tänjer på sanningarna

”alternative facts”

 

© Kjell Åhsberg

 




Bunden vers (Haiku) av Kjell Åhsberg
Läst 345 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2017-01-25 15:22



Bookmark and Share


  Bo Himmelsbåge
Kvack...! Kvack...!
Nej tack...!
att bli "fan" i Donalds Ankeborg...

...för där finns ingen glädje
nej, bara en massa sorg...!

Faderullanllej! (mel. Karlborgsvisan)

En härlig haiku, om ett mindre härligt beteende!

2017-01-25

  ULJO
Så klockrent. Men är han värd något så positivt? Ha Ha
2017-01-25

  Ann V Åhsberg VIP
En bra beskrivning på USA:s nya president ... Han får visst bära sig åt hur han vill ...
Han gör som flera idioter på vår planet, gå tillbaka i tiden, men behålla fördelarna i det moderna samhället och därmed kunna utöva den makt han både har och inte har.
2017-01-25

    ej medlem längre
Fin haiku! Fast jag har inte läst något om vad han gör, det är bara elände i världen
2017-01-25
  > Nästa text
< Föregående

Kjell Åhsberg
Kjell Åhsberg