Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Även i dag

 

Även en

novemberdag

som denna

 

med kyla

och ihållande regn

 

satte jag mig på stenen

där min käraste

älskade att sitta

 




Fri vers (Fri form) av Fem hjärtan VIP
Läst 571 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2017-01-25 17:26



Bookmark and Share


  Minkki VIP
Fint, just så. Också den svartvita bilden som ett första ackord
2017-02-01

  Solstrale VIP
Finstämt och innerligt!
2017-01-31

  Lars Hedlin
Minnen som berör..kram
2017-01-29

  Bo Himmelsbåge
Jaa... minnena lever vidare...
även regniga dagar...
kan de ge hopp o tröst.
om en ny morgondag,
i Kärlekens tecken...

Berörande skaldat!
2017-01-28

  ResenärGenomLivet VIP
Minnen finns kvar oavsett hur omständigheterna ser ut...vemodiga men fina ord...
2017-01-28

    Dan Myrbeck
Berörandebra skaldat.
2017-01-26

  Rise Little One
Kärleksfulla tankar trots allt som hände i livet.
2017-01-26

    ej medlem längre
Anar sorg och saknad i dina ord.
2017-01-25
  > Nästa text
< Föregående

Fem hjärtan
Fem hjärtan VIP