Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag har kvar stunderna

 

Jag har stunderna

sparade

av dig

i mitt rum

 

jag har mästerverken

skapade

av dig

i min trädgård 

 

jag har solarna

du tände

för mig

i min himmel

 

jag har dig alltid här

här hos mig är du

 

här är du nu

 

 

 




Fri vers (Fri form) av Fem hjärtan VIP
Läst 397 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2017-01-25 18:15



Bookmark and Share


  Solstrale VIP
En invävd närvaro i poesin är alltid ett gott tecken! Vackert!
2017-01-31

  Lars Hedlin
Oerhört närvarande starkt och fint skriftat..kram
2017-01-29

  Bo Himmelsbåge
I minnets kammare, i Ditt inre rum, hänger alla ljusa, vackra tavlor o bilder,
för Dig att glädjas åt...
Din älskade finns där hos Dig...
för alltid...

Vacker o hoppfullt målad, minnesakvarell...
2017-01-28

  ResenärGenomLivet VIP
Ja, i hjärtat finns de alltid kvar, våra kära...
2017-01-28

    Dan Myrbeck
Fint skrivet.
2017-01-26

  Rise Little One
Talande ord till hjärtat ...
2017-01-26

  Yrre VIP
just det, man tar tillvara allt omkring, då är någon nära, fint!
2017-01-26

    ej medlem längre
Njutbara underbara ord!
2017-01-25
  > Nästa text
< Föregående

Fem hjärtan
Fem hjärtan VIP