Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nattens begär

Svala läppar sökte hennes
isande fingrar
hon rös

intima detaljer målade
hennes former
dofter

den kurvade ryggen
värmde fantasin
om ändå




Fri vers av Frida Andersson
Läst 281 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2017-01-25 19:13



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
underbar
2017-02-19

    ej medlem längre
Fin poesi om något så magiskt, skapar en fin stämning.
2017-01-26
  > Nästa text
< Föregående

Frida Andersson
Frida Andersson