Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du är oändlig


Kan jag inte få vakna upp bredvid dig varje söndagsmorgon
Så kan jag få gräva naglarna lite djupare och djupare
För varje gång
Luska upp din glasfina du
Din botten är den enda botten jag vill falla ned på




Fri vers av juliamaria
Läst 370 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2017-01-25 21:26



Bookmark and Share


  Den lilla tänkande
gillar den stundvis, lite här och där
2017-01-25
  > Nästa text
< Föregående

juliamaria
juliamaria