Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skyddsängeln vid din sida

Så länge du vågar tro på mirakel min vän

Sitter skyddsängeln vid din sida

Torkar dina tårar när sorgen är stor

Ger dig en värmande kram om natten

Så tro på dig själv och din styrka

Jag vet att den finns där inom dig

Våga ta ett steg in i det okända

Skyddsängeln finns där om du faller

Tusen värmande kramar och en ängel du får 

Att bära med dig när allting känns svårt




Fri vers av Maria Sundelin VIP
Läst 340 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2017-01-25 21:37



Bookmark and Share


  Salvation Pepper
Godhet i all form är bra.
2017-02-02

  Lars Hedlin
Tycker mycket om din text :)
2017-01-29

  Nils-Robert
Så vackert uppbyggande och livsbejakande ord
2017-01-26

    Dan Myrbeck
Fint skrivet!
2017-01-26

  Marita Ohlquist VIP
Trösterik, fin text att tänka på när livet känns tungt och svårt!
2017-01-26

  Magica VIP
Vackert!
2017-01-25

  ULJO
Det är skönt när man känna att det finns någon form av skydd. Ängel eller vad än det kan vara
2017-01-25

  Larz Gustafsson VIP
Hebreerbrevet 1
…4Och han har blivit så mycket större än änglarna som det namn han har ärvt är förmer än deras. 5Ty till vilken av änglarna har han någonsin sagt: »Du är min Son, jag har i dag fött dig»? eller: »Jag skall vara hans Fader, och han skall vara min Son»? 6Likaså säger han, med tanke på den tid då han åter skall låta den förstfödde inträda i världen: »Och alla Guds änglar skola tillbedja honom.»…

Det handlar om Jesus.
Här spricker Vakttornets villolära om att Jesus skulle vara ärkeängeln Mikael.
2017-01-25

    Birgersdotter VIP
Trösteord för mig.Fint skrivet.
2017-01-25
  > Nästa text
< Föregående

Maria Sundelin
Maria Sundelin VIP