Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

änglarörd

 

 

 

 

så varsamt rör jag vid Dig

att skenet längs mina fallna vingar

och hur Du lägger ett förlorat aiss

 

vid min själ att stilla sjunga

sprött vidgar mig

att sprida Din undrande aska 

 

längs varje bränd fjäder

en underbar ljusbåge

som genomlyser varje regndroppe

 

då jag når den ohörbara kvinten

och den här världen exploderar

änglarörd

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 




Fri vers av Kalypso
Läst 310 gånger
Publicerad 2017-01-26 00:03



Bookmark and Share


  Blomma-Stjärna VIP
bländas av tilliten som lyser här - som en väg mellan liv och död
2017-02-07

    Melona
Åh, du är alltid så vacker. Din poesi likaså. Jag vilar, förförs och njuter.
2017-01-26

  Per Rydberg
Finstämd, vacker, njutbar,
2017-01-26
  > Nästa text
< Föregående

Kalypso
Kalypso