Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Titten tillbaka

När jag tittar tillbaka

på mitt liv

så ser jag

ömsom vin, ömsom vatten

och på detta sätt

är det rätt så utspätt




Fri vers (Spoken word/Slam) av Valter Örn VIP
Läst 310 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2017-01-26 01:13



Bookmark and Share


  soligajag_1 VIP
Ett perfekt liv med både njutning och avkoppling utav alla kaliber!!
2017-01-26
  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP