Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Från mitt hjärta till ditt

orden många
tiden knapp
tankarna väller fram
oordnad flöde
vilda känslor

det är som dammluckor sprängs ibland
sådant som legat fastfruset
allt exploderar inombords
söker ett utlopp

Att känna sig berörd
väckt på nytt
att våga känna
att våga .. våga

när ord

små ord

små lömska ord

smiter genom murarna
tränger sig genom de sprickor jag inte vetat om

ord från dig
når mitt hjärta

då vill jag bara svara

med kramar
värme

och massor av ord

från mitt hjärta till ditt




Fri vers (Fri form) av Nikolai Jungsin VIP
Läst 323 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2017-01-26 13:24



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Underbart skrivet! <3
2017-01-27

  M.A.J.R
Du förmedlar en stark värme i din dikt, väldigt fint skriftat!
2017-01-26

    ej medlem längre
Vilken fantastiskt vacker kärleksdikt!
2017-01-26

  Öknens Ros VIP
så vackert skrivet om det fina i kärlek!
2017-01-26
  > Nästa text
< Föregående

Nikolai Jungsin
Nikolai Jungsin VIP