Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

E

Dig ångrar jag ej, mitt första misstag

Om månen är du och solen är jag

Så saknar jag dig som på årets längsta dag




Fri vers (Fri form) av Jonathan Yhl-Gabrielsen
Läst 201 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-01-26 16:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jonathan Yhl-Gabrielsen